steigeraanhanger huren

NIEUW EEN STEIGER – AANHANGER

jovar-homeJovar aanhangwagens is een zeer solide bedrijf, waar de klant centraal staat. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u speciale wensen heeft zoeken wij samen met u naar een passende oplossing. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om een nieuwe aanhanger, botenlift, een slot of een klein onderdeeltje.

Jovar is hét adres voor het huren van diverse maten open en gesloten aanhangers, boottrailers en autoambulances. Wij verhuren (bijna) alles! Op de pagina verhuur staan de meeste aanhangers en trailers vermeld. Ziet u er niet bij wat u zoekt? Laat het ons weten.

Het uitvoeren van controles, onderhoud en reparatie aan uw aanhanger is bij ons in goede handen. Ook voor niet alledaagse reparaties en carrosseriewerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Tijdig onderhoud verlengt de levensduur van uw aanhangwagen.

Mocht u zelf uw aanhanger willen repareren hebben wij in ons magazijn een ruime voorraad onderdelen. Wat niet voorradig is kunnen wij voor u bestellen en binnen 48 uur leveren. Uiteraard staan wij met advies voor u klaar.

Tevens verhuren wij ongeveer 35 hobby- en atelierruimten van 40 m² tot 65 m². Een beperkt aantal ruimten zijn beschikbaar voor kleine ZZP’ers.

Jovar aanhangwagens is gesitueerd aan de Aalsmeerderweg, is makkelijk te bereiken en heeft een eigen parkeergelegenheid.

Wilt u meer weten? Bel of mail ons ( info@jovar.nl)

Beoordeel Jovar Aanhangwagens op huren.nl