AANHANGWAGEN VERHUUR

Uw partner voor

Reserveer nu NIEUW!!
Aanhanger bezorgservice
Lees meer...

Jovar Aanhangwagens

Jovar Aanhangwagen verhuur is een echt familiebedrijf waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Al meer dan 20 jaar verhuren wij vele soorten aanhangers. U kunt bij ons terecht voor boottrailers, autoambulances, motorfietstrailers, verhuisaanhangers, open- en gesloten aanhangers en steigeraanhangers. Wij verhuren (bijna) alles. Al onze aanhangers hebben voor zover van toepassing, een bagagenet en/of spanbanden. Indien noodzakelijk leveren wij ook een disselslot. Zes dagen per week staan wij voor u klaar. Van maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 13.00 uur. Daarna werken wij op afspraak.

Wij vragen u voor de aanvragen en reserveringen gebruik te maken van de  website. Natuurlijk vertrouwen wij erop dat u de gehuurde aanhanger weer netjes en schoon bij ons terugbrengt.

Voor onderhoud, reparatie, controle en aankoop van uw aanhangwagen kunt
u op hetzelfde adres terecht bij Jovar Techniek, tel.nr. 0651558461.

Reserveer nu

Veilige aanhangwagen huren
ALTIJD DE SCHERPSTE PRIJS OP DE MARKT

Bekijk alle aanhangwagens

Heeft u een aanhangwagen nodig voor een klus? Zoek niet verder. Jovar is gevestigd in Aalsmeer. waar u verschillende  aanhangers of aanhangwagens kunt huren.

Aanhanger huren, welke soorten aanhangers zijn er?

In Aalsmeer heeft u bij Jovar de keuze uit een ruim aanbod aanhangers en aanhangwagens. Zo kunt u zowel kleine als grote aanhangers huren, maar is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een plateauwagen te huren in het geval u een zware transportklus voor de boeg heeft. Bekijk alle typen aanhangwagens om te kijken welke aanhangwagen het beste bij uw klus past.

 

Een aanhanger huren, reserveer op tijd

Voornamelijk in het weekend worden er veel aanhangers en aanhangwagens verhuurd. Gelukkig hoeft u niet ter plekke te vechten om een aanhanger, maar kunt u deze gewoon online reserveren via onze website. Wel zo makkelijk. Als u uw aanhangwagen heeft uitgezocht kunt u op de pagina een formulier invullen vervolgens kunt u dan eenvoudig uw aanhanger of aanhangwagen reserveren door gelijk online af te rekenen.

 

Voor elke klus de juiste aanhanger

Jovar aanhangerverhuur is een familiebedrijf waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Voor langere tijd verhuren wij al voor elke klus de juiste aanhanger. U kunt bij ons terecht  voor boottrailersautoambulancesmotorfietstrailers en steigeraanhangers.

Jovar: het adres voor aanhangwagens in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Uithoorn en daarbuiten

Wat anderen over ons zeggen:

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op

U kunt ons altijd bellen of langskomen, we streven ernaar om alle vragen op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.    Om spam te voorkomen vragen we u de
    onderstaande code over te typen.

    captcha