AUTOAMBULANCE AMSTERDAM

Uw auto plotseling kapot

Hebt u voor het vervoeren van uw kapotte auto in Amsterdam een autoambulance nodig? Bij Jovar huurt u een autoambulance voor het laten afvoeren van uw kapotte auto in Amsterdam. Al 8 jaar biedt Jovar de oplossing aan hen die in nood zitten. Bij Jovar Amsterdam kunt u behalve voor een autoambulance ook terecht voor verhuur en reparatie van aanhangwagens.

Veilig vervoeren

Elke auto die kapot gegaan is in de buurt van Amsterdam wordt door onze autoambulance veilig naar de plaats van reparatie vervoerd. Ook als u een oldtimer heeft aangeschaft zorgt de autoambulance van Jovar voor het juiste transport hiervan. Jovar beschikt over een eigen reparatie ruimte waarin al haar eigen voertuigen gerepareerd worden. Zo zijn onze wagens altijd in topconditie om uw defect geraakte auto veilig te vervoere

Naast autoambulances verhuren wij ook:

  • bagagewagens
  • kiepers
  • paardentrailers
  • bakwagens
  • boottrailers

Voor vragen over een autoambulance huren Amsterdam kunt u bellen met Danny. Tel:0297-324486

Jovar: Uw partner in het huren van een autoambulance

Sinds 2000

Jovar Aanhangwagen verhuur

Wij verhuren (bijna) alles. Al onze aanhangers hebben, voor zover van toepassing, een bagagenet en/of spanbanden.

Indien noodzakelijk leveren wij ook een disselslot. Zes dagen per week staan wij voor u klaar. Van maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 13.00 uur.

 

Wat anderen over ons zeggen:

Wij zijn erg trots op de service die we bieden en staan achter elk aanhanger die wij verhuren. Lees onze reviews van onze tevreden klanten.