AUTOAMBULANCE AMSTERDAM

Uw auto plotseling kapot

Hebt u voor het vervoeren van uw kapotte auto in Amsterdam een autoambulance nodig? Bij Jovar huurt u een autoambulance voor het laten afvoeren van uw kapotte auto in Amsterdam. Al 8 jaar biedt Jovar de oplossing aan hen die in nood zitten. Bij Jovar Amsterdam kunt u behalve voor een autoambulance ook terecht voor verhuur en reparatie van aanhangwagens.

Veilig vervoeren

Elke auto die kapot gegaan is in de buurt van Amsterdam wordt door onze autoambulance veilig naar de plaats van reparatie vervoerd. Ook als u een oldtimer heeft aangeschaft zorgt de autoambulance van Jovar voor het juiste transport hiervan. Jovar beschikt over een eigen reparatie ruimte waarin al haar eigen voertuigen gerepareerd worden. Zo zijn onze wagens altijd in topconditie om uw defect geraakte auto veilig te vervoere

Naast autoambulances verhuren wij ook:

Voor vragen over een autoambulance huren Amsterdam kunt u bellen met Danny. Tel:0297-324486

Jovar: Uw partner in het huren van een autoambulance

Sinds 2000

Jovar Aanhangwagenverhuur

Wij verhuren (bijna) alles. Al onze aanhangers hebben, voor zover van toepassing, een bagagenet en/of spanbanden.

Indien noodzakelijk leveren wij ook een disselslot. Zes dagen per week staan wij voor u klaar. Van maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 13.00 uur.

Wat anderen over ons zeggen:

Wij zijn erg trots op de service die we bieden en staan achter elk aanhanger die wij verhuren. Lees onze reviews van onze tevreden klanten.

george bos
george bos
14. December, 2022.
Vriendelijk ontvangst...behulpzaam...topservice
Jack Anthonisse
Jack Anthonisse
3. November, 2022.
Goede service en uitstekend materiaal.
Jean-Pierre Otto
Jean-Pierre Otto
23. Oktober, 2022.
Goede prijs en snel geregeld
Sja ffaa
Sja ffaa
29. Juli, 2022.
Top service! Vriendelijk personeel. En verrassende locatie (Aalsmeer Art Center)
Rob Falkenreck
Rob Falkenreck
14. Maart, 2022.
Weer een aanhanger gehuurd,zelfs de avond ervoor kunnen regelen, hele vriendelijke mensen en hulpvaardig en top aanhanger.
Serge Ruijter
Serge Ruijter
7. Maart, 2022.
Een zeer vriendelijk jonge heer goeie prijzen voor hun aanhangers De kwaliteit van de aanhangers hier zijn super en netjes verzorgd hier kom ik voortaan mij aanhangers halen tot gouw 👍
Reinier Brouwer
Reinier Brouwer
7. Februari, 2022.
Werd goed geholpen en heel soepel met de tijden van de aanhanger terug brengen. De spanbanden werden ook bijgeleverd, wat heel erg fijn was.
Maris Tammer
Maris Tammer
25. December, 2021.
Super leuk bedrijf om n aanhanger te huren. Goede prijzen en zeer leuke mensen. Goede uitleg, en goed verzorgd, ook qua afspraken. Ik kom hier graag, en raad iedereen dit bedrijf aan!! Tot gauw weer! Grtjs.
Bob Mekking
Bob Mekking
18. Oktober, 2021.
Prima service en prijs alleen is de informatie op de website niet correct. Zo worden aanhangwagens verhuurd met de maximale massa als laadvermogen
Richard Van Veenhuysen
Richard Van Veenhuysen
27. September, 2021.
Alleen maar leuke mensen bij dit bedrijf. Prijzen zijn goed en de service is top.