Autoambulance Amsterdam

Uw auto plotseling kapot
Hebt u voor het vervoeren van uw kapotte auto in Amsterdam een autoambulance nodig? Bij Jovar huurt u een autoambulance voor het laten afvoeren van uw kapotte auto in Amsterdam. Al 8 jaar biedt Jovar de oplossing aan hen die in nood zitten. Bij Jovar Amsterdam bent u behalve voor een autoambulance ook terecht voor verhuur en reparatie van aanhangwagens.

Veilig vervoeren
Elke auto die kapot gegaan is in de buurt van Amsterdam wordt door onze autoambulance veilig naar de plaats van reparatie vervoerd. Ook als u een oldtimer heeft aangeschaft zorgt de autoambulance van Jovar Amsterdam voor het juiste transport hiervan. Jovar beschikt over een eigen reparatie ruimte waarin al haar eigen voertuigen gerepareerd worden. Zo zijn onze wagens altijd in topconditie om uw defect geraakte auto veilig te vervoeren. Uw eigen aanhanger kunnen wij ook voor u repareren. U krijgt dan, indien nodig, een leenaanhanger van ons.

Uitgebreide showroom
In onze uitgebreide showroom vindt u:

  • bagagewagens
  • kiepers
  • paardentrailers
  • bakwagens
  • boottrailers

Voor vragen over een autoambulance huren in Amsterdam kunt u bellen met Jos . Tel:0297-324486 of neem een kijkje in onze showroom.

Jovar: Uw partner in het huren van een autoambulance

Contact formulier

Uw naam: *

Uw e-mail: *

Telefoonnummer: *

Uw vraag / bericht: *

Ik ga akkoord met het privacy statement van Jovar
Ja, ik ga akkoord