Autotrailer onderdelen

Hebt u onderdelen nodig voor uw autotrailer?
Jovar verhuurt niet alleen autotrailers. Ook voor reparatie en onderdelen kunt u bij ons terecht. Daarbij kunnen wij u adviseren en op zoek gaan naar een passende oplossing. Speciale wensen? Bel of mail ons of kom langs. Wij denken met u mee.

Jovar aanhangwagens
In 2001 is dit unieke aanhangwagen bedrijf gestart. Uniek in die zin dat wij voor elke klant een passende oplossing zoeken. Het maakt niet uit of het gaat om een nieuwe aanhanger, of een simpel achterlicht, u kunt bij ons terecht. We kunnen onderdelen leveren voor uw boot- of motorfietstrailer, aanhanger en autotransporter. Ook voor vrijblijvend advies kunt u ons bellen. Bij ons is de klant koning.

Ook als u iets te repareren hebt
Jovar houdt zich ook bezig met grote- en kleine reparaties van uw autotrailer. Ook niet alledaagse reparaties kunnen wij voor u uitvoeren. Hiervoor hebben wij veel onderdelen op voorraad in ons magazijn. Wat er niet is kan binnen twee dagen geleverd worden. Wij verkopen ook losse onderdelen Voor vragen over onderdelen kunt u ons altijd mailen of bellen: 0297-324486 of kom gewoon even langs.

Contact formulier

Uw naam: *

Uw e-mail: *

Telefoonnummer: *

Uw vraag / bericht: *

Ik ga akkoord met het privacy statement van Jovar
Ja, ik ga akkoord