Grote aanhanger

Een grote aanhanger huren?
Voor de verhuur van een grote aanhangwagen in de omgeving van Amsterdam en Amstelveen kunt u al 8 jaren bij Jovar terecht. Wij verhuren verschillende aanhangwagens, waaronder bagagewagens, bakwagens en plateauwagens. Kiest u ervoor een grote aanhangwagen bij ons te huren, dan kiest u voor een kwaliteitsproduct tegen een zeer scherpe prijs. Onze grote aanhangers zijn tot 6 meter groot. Hiervoor is een rijbewijs met specificatie B/E nodig.

Nieuwe grote aanhanger kopen
Bij Jovar nabij Amsterdam en Amstelveen kunt u een nieuwe grote aanhangwagen kopen. Wilt u geen lange aanhanger in de buurt van Amsterdam huren, maar juist een verkopen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Onze ervaren medewerkers zoeken dan samen met u naar een gepaste oplossing.

Reparatie team
Jovar beschikt over een eigen reparatie ruimte. Ons team van reparateurs zorgt ervoor dat uw aanhanger binnen korte tijd gerepareerd wordt. Hebt u uw aanhanger elke dag nodig en kunt u die van u geen dagje achterlaten, dan krijgt u van ons een leenaanhanger. Wij proberen zo veel mogelijk tegemoet komen aan de wensen van onze klanten.

Voor vragen over een grote aanhanger bel dan Jos Tel:0297-324486 of neem een kijkje in onze showroom.

Jovar: Uw partner in het huren van grote aanhangers!

Contact formulier

Uw naam: *

Uw e-mail: *

Telefoonnummer: *

Uw vraag / bericht: *

Ik ga akkoord met het privacy statement van Jovar
Ja, ik ga akkoord