Aanhanger bezorgservice

Heeft u een aanhanger nodig maar geen tijd om hem op te halen of weer weg te brengen? Jovar biedt de aanhanger bezorgservice!

Wij bezorgen elke aanhanger uit ons assortiment. ma t/m za tussen 13:00 en 17:00 uur. En dat voor maar een kleine meerprijs.

Wij leveren de gehuurde aanhanger tot voor de deur en koppelen de aanhanger achter uw auto. Zo weet u zeker dat het goed zit.

Ook komen we de aanhanger weer ophalen als u dat wilt.

Tarieven middels kilometerprijs.
Het tarief voor het bezorgen van een aanhanger hangt af van de afstand maar heeft een starttarief van 15 euro. Binnen Aalsmeer bezorgen wij voor het starttarief. Daarbuiten rekenen we € 1,- per km.
We berekenen de prijs per kilometer over de totale afstand. Hierbij geldt heen en terug met als start- en eindpunt Jovar in Aalsmeer en het bezorgadres van de te vervoeren aanhanger.

U kunt vrij eenvoudig in Google maps de te verwachten kosten berekenen. Klik hier om naar Google maps te gaan

Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor het transport van uw aanhanger? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bel 0297-324 486. Of vul het contactformulier in

Sinds 2000

Jovar Aanhangwagenverhuur

Wij verhuren (bijna) alles. Al onze aanhangers hebben, voor zover van toepassing, een bagagenet en/of spanbanden.

Indien noodzakelijk leveren wij ook een disselslot. Zes dagen per week staan wij voor u klaar. Van maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 13.00 uur.

Wat anderen over ons zeggen:

Wij zijn erg trots op de service die we bieden en staan achter elk aanhanger die wij verhuren. Lees onze reviews van onze tevreden klanten.

[trustindex no-registration=google]