OVER ONS

Jovar Aanhangwagenverhuur is een gerenommeerd bedrijf waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Al meer dan 20 jaar verhuren wij vele soorten aanhangers. U kunt bij ons terecht voor boottrailers, autoambulances, motorfietstrailers, verhuisaanhangers, open- en gesloten aanhangers en steigeraanhangers. Wij verhuren (bijna) alles. Al onze aanhangers hebben, voor zover van toepassing, een bagagenet en/of spanbanden. Indien noodzakelijk leveren wij ook een disselslot. Zes dagen per week staan wij voor u klaar. Van maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 13.00 uur.

Wij vragen u voor de aanvragen en reserveringen gebruik te maken van de website. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen op: 0297-324486 of mailen naar verhuur@jovar.nl. Ook vertrouwen wij erop dat u de gehuurde aanhanger weer netjes en schoon bij ons terugbrengt.

Voor onderhoud, reparatie, controle en aankoop van uw aanhangwagen kunt u op hetzelfde adres terecht bij Jovar Techniek, tel.nr. 0651558461.

Sinds 2000

Jovar Aanhangwagenverhuur

Wij verhuren (bijna) alles. Al onze aanhangers hebben, voor zover van toepassing, een bagagenet en/of spanbanden.

Indien noodzakelijk leveren wij ook een disselslot. Zes dagen per week staan wij voor u klaar. Van maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 13.00 uur.

Wat anderen over ons zeggen:

Wij zijn erg trots op de service die we bieden en staan achter elk aanhanger die wij verhuren. Lees onze reviews van onze tevreden klanten.

[trustindex no-registration=google]