Over ons

JOVAR Aanhangwagens is een uniek bedrijf o.a. vanwege de unieke start. De eigenaar, Jos startte dit bedrijf in 2001. Tot die tijd was hij zo’n 25 jaar agrarisch ondernemer, met grote technische interesse en vaardigheden. O.a. door oprukkende woningbouw werd hij gedwongen tot verkoop van een deel van de kassen, waardoor hij ongeveer 2000 m² kas/ schuur overhield. In deze ruimte wilde hij een nieuw bedrijf starten, maar wat? Hij kwam in contact met de heer Jan Deken van ATAF aanhangwagenfabriek, die te kennen gaf zijn bedrijf te willen verkopen.

Na intensieve gesprekken kwam het in augustus 2001 tot een deal. Het werd een combinatie van de vakkennis en 40 jaar ervaring van ATAF en de bekwaamheid en inventiviteit van JOVAR.

In de volgende jaren werd het bedrijfspand grondig verbouwd en werd een extra verdieping in het gebouw gerealiseerd. Hierdoor kwamen er ruimten beschikbaar voor verhuur aan kunstenaars en ZZP’ers. Op dit moment biedt het pand ruimte aan 35 kunstenaars die zich bezig houden met kunstschilderen, keramiek, beeldhouwen, restylen van meubels enz.