Wij doen alles voor een lach

JOVAR Aanhangwagen verhuur

Jovar Aanhangwagen verhuur is een gerenommeerd bedrijf waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Al meer dan 20 jaar verhuren wij vele soorten aanhangers. U kunt bij ons terecht voor boottrailers, autoambulances, motorfietstrailers, verhuisaanhangers, open- en gesloten aanhangers en steigeraanhangers. Wij verhuren (bijna) alles. Al onze aanhangers hebben, voor zover van toepassing, een bagagenet en/of spanbanden. Indien noodzakelijk leveren wij ook een disselslot. Zes dagen per week staan wij voor u klaar. Van maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 13.00 uur.

Wij vragen u voor de aanvragen en reserveringen gebruik te maken van de website. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen op: 0297-324486 of mailen naar verhuur@jovar.nl. Ook vertrouwen wij erop dat u de gehuurde aanhanger weer netjes en schoon bij ons terugbrengt.

Voor onderhoud, reparatie, controle en aankoop van uw aanhangwagen kunt u op hetzelfde adres terecht bij Jovar Techniek, tel.nr. 0651558461.

Wat anderen over ons zeggen:

Wij zijn erg trots op de service die we bieden en staan achter elk aanhanger die wij verhuren. Lees onze reviews van onze tevreden klanten.