BOOTTRAILER HUREN

Wilt u een boottrailer huren?

Dankzij de kennis en ervaring van de medewerkers van Jovar mag u rekenen op vakkundig advies bij het huren van een boottrailer. Jovar zorgt voor de beste service zodat u met veel plezier uw vaarhobby kunt beoefenen.

De juiste boottrailer voor alle gangbare soorten boten

Voor bijna alle gangbare soorten boten hebben wij de juiste boortrailer. In onze aanbieding hebben wij 7 modellen boottrailers ter verhuur. Voor elke capaciteit hebben wij ook gepaste boortrailers, die een gewicht van 350kg tot 2600kg aankunnen. Met onze jarenlange ervaring in de verkoop en reparatie en onze voorraad zorgen wij er altijd voor dat u uw hobby blijft behouden.

Voordelig een boottrailer huren

Bij ons mag u ook verzekerd zijn van gunstige prijzen. Vergelijk de prijzen eerst voor u elders een boottrailer gaat huren. Zelfs een zeil (kielboottrailer) hebben wij in de verhuur. Wilt u een boot ophalen of wegbrengen in het buitenland, overleg dan met Danny over de mogelijkheden.

Naast boottrailers verhuren wij diverse andere aanhangers

Voor bijna alles wat te maken heeft met aanhangers kunt u bij ons terecht. Naast de verhuur van boottrailers kunt u bij Jovar ook terecht voor het huren van bagagewagens, bakwagens, paardentrailers en boottrailers.

Wij helpen klanten de boottrailer te koppelen aan hun eigen auto. Of als u ’t liever zelf doet, krijgt u heldere instructies mee. Jovar bezorgt ook boottrailers als dat beter uitkomt.

Reserveren kan online op de website, zo weet u zeker dat u de boottrailer op de betreffende dag mee kan nemen.

Jovar: Uw partner in boottrailers huren!

Sinds 2000

Jovar Aanhangwagenverhuur

Wij verhuren (bijna) alles. Al onze aanhangers hebben, voor zover van toepassing, een bagagenet en/of spanbanden.

Indien noodzakelijk leveren wij ook een disselslot. Zes dagen per week staan wij voor u klaar. Van maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 13.00 uur.

 

Wat anderen over ons zeggen:

Wij zijn erg trots op de service die we bieden en staan achter elk aanhanger die wij verhuren. Lees onze reviews van onze tevreden klanten.

[trustindex no-registration=google]