BOOTTRAILER HUREN

Wilt u een boottrailer huren?

Dankzij de kennis en ervaring van de medewerkers van Jovar mag u rekenen op vakkundig advies bij het huren van een boottrailer. Jovar zorgt voor de beste service zodat u met veel plezier uw vaarhobby kunt beoefenen.

De juiste boottrailer voor alle gangbare soorten boten

Voor bijna alle gangbare soorten boten hebben wij de juiste boortrailer. In onze aanbieding hebben wij 7 modellen boottrailers ter verhuur. Voor elke capaciteit hebben wij ook gepaste boortrailers, die een gewicht van 350kg tot 2600kg aankunnen. Met onze jarenlange ervaring in de verkoop en reparatie en onze voorraad zorgen wij er altijd voor dat u uw hobby blijft behouden.

Voordelig een boottrailer huren

Bij ons mag u ook verzekerd zijn van gunstige prijzen. Vergelijk de prijzen eerst voor u elders een boottrailer gaat huren. Zelfs een zeil (kielboottrailer) hebben wij in de verhuur. Wilt u een boot ophalen of wegbrengen in het buitenland, overleg dan met Jos over de mogelijkheden.

Wij verkopen ook boottrailers

Wilt u geen boottrailer huren, maar juist kopen dan kunt u bij ons ook terecht. Wij hebben goede gereviseerde occasions te koop. Ook een nieuwe boottrailer kunt u bij ons bestellen. Wilt u juist uw gebruikte aanhanger verkopen? Loop dan gerust bij ons langs. Voor vragen kunt u ons altijd mailen of bellen met Jos. Tel:0297-324486 of neem een kijkje in onze showroom.

Jovar: Uw partner in boottrailers huren!