LANGE AANHANGWAGEN HUREN

Wilt u een lange aanhangwagen huren?

Heeft u spullen of een vracht te vervoeren die niet in de auto passen en ook is een kleine aanhanger niet afdoende, dan is een lange aanhangwagen huren de oplossing. Bij Jovar is er een ruime keuze in aanhangers. Jovar Aanhangwagens is een familiebedrijf gevestigd in Aalsmeer. Tussen Schiphol en Amsterdam in. Wij verhuren verschillende aanhangwagens, waaronder bagagewagens, bakwagens, plateauwagens ,boottrailers en lange aanhangers.Door een lange aanhanger te huren bij Jovar bent u verzekerd van kwaliteit met scherp concurrerende prijzen. Onze lange aanhangwagens zijn tot 6 meter, de boottrailers tot 8 meter

Jovar Aanhangwagens is al sinds 2001 een verhuurbedrijf van open en gesloten aanhangers. Wij helpen u graag bij het aan- en afkoppelen van de aanhangers. Onze aanhangwagens zijn te huur voor een halve dag, een hele dag een weekend, een week of zelfs langer. Wij vragen geen borg. Bij Jovar krijgt u goed advies en zijn de tarieven scherp

Ook het verhuizen maken wij gemakkelijk

Gaat u verhuizen en vraagt u zich af hoe u uw inboedel snel en gemakkelijk kan verhuizen? Wij verhuren ruime verhuisaanhangers. Deze ruime verhuisaanhangers maken het verhuizen gemakkelijk en zorgen ervoor dat uw inboedel veilig verhuisd wordt.Ook ideaal voor tijdelijke opslag of als schaftkeet aangezien ze goed afsluitbaar zijn. Ziet u in onze showroom niet wat u zoekt? Laat het ons weten.

Wij helpen klanten de aanhanger te koppelen aan hun eigen auto. Of als u ’t liever zelf doet, krijgt u heldere instructies mee. Jovar bezorgt ook aanhangers als dat beter uitkomt.

Reserveren kan online op de website, zo weet u zeker dat u de autoambulance op de betreffende dag mee kan nemen.

Voor vragen over het huren van een van onze lange aanhangers kunt u ons mailen of bellen met Danny. Tel:0297-324486

Jovar: Uw partner in het huren van lange aanhangers

Jovar: uw adres voor aanhangwagens in de buurt van Amsterdam!

Sinds 2000

Jovar Aanhangwagenverhuur

Wij verhuren (bijna) alles. Al onze aanhangers hebben, voor zover van toepassing, een bagagenet en/of spanbanden.

Indien noodzakelijk leveren wij ook een disselslot. Zes dagen per week staan wij voor u klaar. Van maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 13.00 uur.

 

Wat anderen over ons zeggen:

Wij zijn erg trots op de service die we bieden en staan achter elk aanhanger die wij verhuren. Lees onze reviews van onze tevreden klanten.

[trustindex no-registration=google]